Onze eerste Australian Labradoodle Bailey haalt een frisse neus in de sneeuw.

Over ons

Het heeft even geduurd voor we ons nieuw gezinslid konden verwelkomen maar we waren allemaal op slag verliefd op Jo-Lynne, onze Australian Labradoodle pup. 

We wonen in de natuur en onze hondjes hebben veel ruimte om zich uit te leven maar het liefst zijn ze natuurlijk dicht bij ons, in huis. Hierbij is het een enorm voordeel dat ze niet ruiven.

Onze honden zijn altijd happy en dat werkt aanstekelijk. Al snel groeide dan ook het idee om onze eigen hobbyfokkerij op te zetten.

Wij hebben al jaren een stoeterij waar we paarden fokken. Iedere keer opnieuw proberen we te vertrekken met goede, gezonde merries in combinatie met de beste hengsten, dit in de hoop een topper voort te brengen.

Die ervaring en kennis kunnen we ook gebruiken voor onze Australian Labradoodles. Mooie, gezonde honden die opgroeien in een huiselijke sfeer.

Aangezien we de plaats en de kennis hebben, ontbreekt het onze honden niet aan sociaal contact met mens en dier. Een pluspunt voor ieder gezin, dat één van onze pups in het gezin mag verwelkomen.

It's a passion!
Laurence